Yoni divine spa Warm cream
| |

Yoni DIVINE Spa

Yoni DIVINE Spa

Te daje radovednost, kaj je ta čudovita kocka?

Vsekakor je to poseben prestol za ženske.

Če neguješ boginjo v sebi, nadaljuj z branjem. Če si moški, ki razume boginjo v svoji dragi, pa tudi 🙂

Yoni DIVINE Spa je idealna rešitev zate, če te pestijo različne težave, kot so: trdovratna vnetja, boleče menstruacije, neredne menstruacije, krvavitve izven cikla, suha nožnica, boleči spolni odnosi, endometrioza, ciste, miomi, pomanjkanje libida, se trudiš zanositi ali pa si pravkar rodila in bi rada okrepila svoj reprodukcijski sistem po porodu. ❤🌹❤

Pri vsem tem, in še več, ti lahko pomaga YDS vaginalna parna kopel, ki deluje ne samo na Fizičnem ampak tudi na Čustvenem in predvsem na Energijskem področju.

Para, pomešana z zelišči, čisti in osvobaja zakrčeno vezivno tkivo. Tako se lahko osvobodimo tudi različnih blokad, pri katerih se nam je zakrčilo vezivno tkivo. Da pa bi bil ta izredno zdravilen, starodaven obred še bolj prijeten in udoben, ❤🌹❤ je Andreja Cegnar Zase, Zate in Za vse Ženske tega sveta ustvarila napravo za izvajanje vaginalne parne kopeli Yoni DIVINE spa 💛

Yoni DIVINE spa je Prestol za Boginje, ki je ne samo zelo udobna, je tudi lepa na pogled in vsestransko uporabna.

Lahko je mizica, podstavek, nočna omarica …

Tvoja bo samo tvoja, saj boš sama izbrala barvo in poslikavo. Vse kopeli so unikatne in ročno izdelane z veliko umetniškega občutka ljubezni.

Klikni na sliko in si oglej posnetek oddaje Klepet ob kavi, v kateri Andreja predstavi Yoni DIVINE spa.

Kaj je YDS Vaginalna parna kopel?

Vaginalna Parna Kopel ❤ je starodavna praksa, ki se uporablja že od prazgodovine. V temnem obdobju zatiranja Ženskosti so se ta starodavna znanja pogreznila v pozabo. S prebujanjem ženske energije se obujajo tudi starodavna naravna znanja kot alternativa agresivnim in mnogokrat neučinkovitim ginekološkim tretmajem.
 

9 razlogov, zakaj je priporočljivo izvajanje Vaginalne parne kopeli v obdobju MENOPAVZE 🌺 ❤

1. VRAČA NARAVNO SOČNOST VENERE
Priporočeno je tedensko izvajanje terapije, da se vzpostavi naravna sočnost Venere ❤
 
2.ODPRAVLJA “FANTOMSKE” MENSTRUALNE SIMPTOME
Mnogo žensk se v obdobju menopavze sooča s pojavom tako imenovane “fantomske” menstruacije. Čeprav so v menopavzi, poročajo o napihnjenosti, bolečih prsih, PMS, krči, itd
 
3. ZDRAVLJENJE OKUŽB IN VNETIJ
Menstruacija mesečno čisti Maternico, Jajcevode, Jajčnike, Vagino. Z menstruacijo se izločajo toksini. Z rednim izvajanjem Vaginalne parne kopeli preprečujemo nastanek okužb in vnetij.
 
4. ČIŠČENJE SLUZNICE
Bistri izcedek, podoben jajčnemu beljaku, je zaželjen, saj pomeni, da je Venera Sočna in Navlažena. ❤ Če pa je izcedek bel, grudičast, luskast, rumenkasto zelen ali če so v njem sledi krvi (rjavkast ), pa to nakazuje na prekomerno maternično sluz, ki je lahko med drugim tudi posledica stresa.
To lahko povzroči pretirana namnožitev neželenih bakterij, ki med drugim povzročajo tudi neprijeten vonj.
Priporočilo: Izvajajte V-Parno kopel 5 do 10 dni zaporedoma, v večernih urah, da se očisti nezaželena sluz.
 
5. GLOBOK IN MIREN SPANEC
Ženske v Menopavzi velikokrat poročajo o motnjah spanja. Sredi noči se prebujajo zaradi močnih napadov potenja, razbijanja srca, napadov tesnobe in strahu. Redno večerno izvajanje V-parne kopeli pomaga pri neprekinjenem globokem spanju. Z izbiro določenih zelišč pa lahko spodbudimo tudi vizionarske sanje.
 
6. CISTE NA JAJČNIKIH
V času menopavze se pogosto pojavijo ciste na jajčnikih in v maternici. Ginekologi jih največkrat odstranijo s kirurškimi posegi. Pred posegom poskusite z rednim izvajanjem V-parne kopeli, ki uspešno “topi” Ciste.
 
7. MIOMI ali MATERNIČNI FIBROIDI
so oblika benignih tumorjev, ki so lahko vzrok bolečih menstruacij, nerednih menstruacij, bolečin pri spolnih odnosih, (pre)pogostega odvajanja vode, zaprtosti, težave z zanositvijo … Miomi se sicer načeloma v obdobju menopavze krčijo zaradi pomankanja estogena. Dokazano je, da fizična aktivnost, izguba telesne teže in redno izvajanje V parne kopeli zmanjšujejo nastanek Miomov za 40%.
 
8. NARAVNI LUNARNI CIKEL
Z rednim izvajanjem V-parne kopeli vsaj 2x mesečno, ob polni in prazni luni, se ženske lahko še vedno povezujejo z naravnimi luninimi cikli. Topla para, ki se sprošča, obuja in poživlja maternico in jajčnike ter s tem sporoča možganom, da so le ti še vedno aktivni.
 
In nenazadnje, mogoče celo najpomembnejše
9. PREBUJANJE LIBIDA
V-parna kopel oživlja in povečuje pretok krvi. Spodbuja sočnost, mehča vezivno tkivo in pošilja toploto v reproduktivne organe. S tem zmanjšuje bolečino in povečuje libido.

Kako nastane Yoni DIVINE Spa?

YDS je pripomoček za izvajanje vaginalne ali yoni parne kopeli.
Sestavljen je iz boxa, ki ima odprtino v obliki srca in zlato srce, ki služi kot pokrov oziroma okras. YDS lahko personaliziraš, tako, da izbereš barvo in poslikavo. Pobarvan je z Vintage paint krednimi barvami, ki imajo certifikat o neškodljivosti. Srce in poslikava je lahko v Zlati, Srebrni ali Bakreni barvi.
 
Za popolno udobje pri izvajanju pa poskrbi blazina s pralno prevleko, polnjena s piro in sivko.
 
Upam, da si dobila boljšo predstavo o tem, kaj Yoni DIVINE spa je in kako ti lahko pomaga. Za več informacij pobrskaj še pri Andreji, ki Yoni DIVINE spa ustvarja. Jaz ti za danes zaupam samo še to, da je Yoni DIVINE spa čudovito darilo za vse ženske tega sveta. Večkrat jo naročijo družice za nevesto, prijateljice za kakšno okroglo obletnico, seveda pa bo najbolj prava in samo tvoja, če Yoni DIVINE spa naročiš Zase.

Yoni DIVINE Spa✨💛✨

prestol za Boginje je lahko čudovito darilo za Ženo, Mamo, Hčerko, Sestro, Babico ali Teto…skratka za katerokoli žensko ne glede na njeno starost.

Če želiš podariti Yoni DIVINE spa, pa ne želiš izbirati barve in poslikave – podari darilni bon za Yoni DIVINE spa. Naročiš ga tukaj✨💛

Similar Posts

4 Comments

  1. zanima me koliko stane preatol za ženske ta kocka in v kolikem času jo dobiš…
    hvala
    lp klaudija

Comments are closed.