Unikatne majice in personalizirane majice
| | | | |

Unikatne majice in personalizirane majice

Kaj je unikatno in kaj personalizirano?

Unikatno potiskane majice

so majice, potiskane po naročilu. Pravzaprav so vse majice unikatno potiskane, je pa res, da se izraz unikatne majice uporablja bolj za majice s fotografijami, unikatnimi napisi in seveda imeni, slogani ali drugimi za prav poseben dogodek ali človeka oblikovanimi potiski.

Unikatna majica za rojstni dan

je vrhunsko darilo.

Z majico, ki jo potiskate prav za enega človeka, ki praznuje, pokažete, da ste si vzeli čas, da človeka poznate, da ste mislili nanj dlje časa. 

Personalizirana majica za rojstni dan

Veliko motivov smo že pripravili za tiste, ki lažje izbirate med motivi, ki jih že lahko vidite – seveda pa jih lahko personaliziramo, spremenimo ime, letnico, napis … Tudi tako pripravljena grafika je unikatna, namenjena samo enemu človeku. 

Vse majice, ki jih potiskamo v Gajcomu in Garderobi, so unikatno potiskane. To pomeni, da vsako potiskamo po naročilu.

Tisk na majice

Ko dobimo vaše naročilo, iz skladišča vzamemo nepotiskano majico (po vaši izbiri, saj ste vi določili model, barvo in velikost majice), potem pa jo potiskamo z motivom, ki ste ga izbrali ali poslali v tisk.

Motiv je lahko iz naše ponudbe, lahko ga ustvarite v našem orodju za oblikovanje in pri tem uprorabite različne že pripravljene dele grafik oz. template. Lahko pa motiv za majico oblikujete v kakšnem drugem orodju (ali uporabite fotografijo) in tak unikaten potisk naročite preko iste aplikacije. Ker bo verjetno potiskana samo ena majica z vašim motivom, gre v tem primeru za pravo unikatno majico (samo ena z vašim motivom).

Majice za spletno prodajo

Ko potrebujete več enako potiskanih majic, ker jih boste prodajali preko spleta ali pa v svoji trgovini, vam prav tako z veseljem pomagamo. V naši ponudbi boste našli več blagovnih znamk kakovostnih majic in puloverjev, ki jih lahko uporabite pod svojo blagovno znamko, saj so prav temu namenjene.

Stanley and Stella

je blagovna znamka visoko kakovostnih majic iz organskega bombaža in puloverjev iz bio bombaža in recikliranega poliestra. Tiskarna Gajcom zastopa Stanley and Stella in skrbi za redne uvoze njihovih izdelkov. Seveda jih tudi kakovostno potiskamo.

Majice in organskega bombaža

Tudi nekatere druge znamke ponujajo zelo kakovostne majice iz organskega bombaža. Več ponudbe si lahko ogledate v spletni trgovini www.gajcom.si

Personalizirani dizajni za majice

Veliko motivov za majice je mogoče personalizirati. V Garderobi je kar nekaj motivov, pri katerih lahko ob naročilu kar v spletni trgovini določite ime, naziv, kak drug napis, ali pa želeno letnico ali številko. Motiv potem tiskar primerno prilagodi in dobite čisto svojo personalizirano izvedbo potiskane majice za darilo.

personalizirane majice garderoba
izberi motiv
personaliziran dizajn na majici
Personaliziraj napis

Similar Posts