unikatna darila za materinski dan
| |

Unikatna darila za materinski dan

Unikatna darila za materinski dan

Mamice imajo vse, ker imajo svoje sončke in drugega ne potrebujejo. Mamice tudi vedo, da jih imajo njihovi sončki radi. Vseeno pa so zelo vesele, ko jih presenetijo z drobno pozornostjo.

Unikatna darila za materinski dan so prikupno potiskane majice, skodelice, vrečke, pa celo dežniki, steklenice za vodo, puzzle in še cela vrsta drugih izdelkov, na katere lahko v Garderobi potiskajo vaš motiv:

  • otroško risbico v barvah (samo pošljite jim skenirano risbico na e-mail in jo bodo uredili tako, da bo primerna za tisk).
  • napis po želji – seveda povsem personaliziran in unikaten – lahko vnesete kar preko spletne trgovine. V razdelku Oblikuj po svoje lahko uporabite več različnih zelo preprostih orodij za oblikovanje in dodate celo že pripravljene motive.
  • fotografijo ali več fotografij 

Potiskane majice za materinski dan

in druga unikatna darila za materinski dan lahko naročite preko spletne trgovine Garderoba.si, kjer najdete veliko svežih motivov, namenjenih mamicam, babicam in tetam.

Vse motive lahko potiskajo tudi na druge izdelke, samo sporočite jim, kaj si želite in vam bodo pripravili ponudbo.

Steklenička za parfum z gravuro

Unikatno gravirana steklenička za parfum, ki ga lahko napolnite s svojim najljubšim parfumom in ga nesete s sabo. Idealno za vse ženske torbice. Streklenička je varno pospravljena v ovitek iz bambusa. Sprej je kakovosten, steklenička pa dobro tesni.

Similar Posts