Barve in pripomočki za sitotisk
| | |

Tisk na majice za manj kot evro

Barve in pripomočki za sitotisk

Poceni tisk na majice

V Gajcomu uporabljamo več vrst tiska na majice. Pri tem je lahko vsaka tehnika v določenih primerih draga. In prav tako je lahko vsaka v določenih okoliščinah poceni. 

Vsekakor pa pazimo, da pri vsaki količini in dizajnu predlagamo oz. uporabimo najbolj cenovno optimalno tehniko tiska.

In ja, še je lahko tisk na majico cenejši od evra. 🙂

Če naročate večjo količino majic, še vedno tiskamo na karuselu v tehniki sitotisk.

Sitotisk nam omogoča hkratni tisk v več barvah, ki so lahko določene v barvni separaciji in tako dobimo fotografije, senčenja, večbarvne slike in zahtevne grafike s prelivi. Separacijo pripravimo sami, s tem nimate vi nobenega dodatnega dela. In rezultat je zelo “pravilen”, tako da se izredno približamo sliki, ki si jo dejansko želite.

Pa ne samo to – tiskamo lahko točno določene pantone odtenke. Barve namešamo sami. In dodamo lahko različne posebne učinke, recimo odsevni tisk, bleščice, odebeljen tisk … In pri tem pri večjih količinah še vedno lahko tiskamo majico za manj kot evro.

Brez skrbi, če potrebujete poceni tisk, pri nas ne bomo zmanjšali kakovosti tiska – pač poiskali bomo rešitev, ki bo ustrezala vašim željam in zahtevam.

majice stanley and stella

Majica za dva evra?

Ja, tudi to gre. Sicer če želite imeti kakovostne majice, ste tukaj mogoče še malo pod pragom sprejemljivega. Ampak če se zelo potrudimo, bomo za vas našli tudi izjemno poceni majice, ki bodo še vedno uporabne in dovolj kakovostne, da vam ne bo nerodno, ko jih boste dali iz rok.

Seveda pa smo mi bolj pravi naslov takrat, ko potrebujete kakovostne majice.

Similar Posts