darila sunchi 1
| |

SunChi Artwork darila z dodano vrednostjo

SunChi Artwork – darila z dodano vrednostjo

Če res ne kupujemo daril z namenom po uporabnosti in potrebi, zadnje čase velikokrat slišim, da želijo ljudje podariti nekaj drugačnega, nekaj, kar ni ravno iz velikega shoping centra, ampak nekaj, kar ima dodano vrednost.

Ja, res je. Se strinjam. Zdi se mi, da smo naveličani teh potrošniških, neosebnih, »mrtvih« daril in iščemo »živa« darila, ki jih je ustvaril naš človek, ustvarjalec, oseba z neko karizmo, talentom, osebno energijo in ljubeznijo po lastnem ustvarjanju tistega, kar dela z vsem srcem, dušo, užitkom in vso predanostjo, ker je sam našel nekaj, kjer mu igra srce in to rad počne. In to je dodana vrednost. Ko izdelek dobi dušo, ko oživi izpod rok ustvarjalca, kamor je vložen čas, pozornost, natančost, namen, veselje in dobra energija.

V SunChi Artwork trgovinici je polno takih daril, od manjših do večjih. Je že res, da so nakupovalke v tej spletni trgovinici pretežno ženske, se pa vseeno najdejo tudi moški, ki zase kaj najdejo. Velikokrat prav darilo za svoje drage mame in partnerke.

V SunChi artwork spletni trgovinici so na ogled izdelki izpod rok Sanje Rehar. Že vrsto let riše mandale na velika in majhna platna, najde pa se veliko manjših unikatnih izdelkov, kot so porisane skodelice, dušni kamni za energijsko podporo, šatulje in posodice za shranjevanje nakita in drugih manjših predmetov, dušni svečniki, stojala za dišeče palčke, dekorativne blazine in razni drugi unikatni izdelki s poslikavami mandal.

Pri ustvarjanju energijskih slik – mandal, se potopi v nekakšno meditacijo, se poveže z višjimi, srčnimi vibracijami, nato pa s svojo pretočnostjo vliva v sliko čiste, energijsko polne frekvence enosti, povezanosti, ljubezni, hvaležnosti in umirjenosti.
Mandala vedno s svojimi barvami, linijami in energijsko podporo pokliče določene osebe, ki jih na nezavednem nivoju pritegne iz določenega razloga. 

Sanja mandale ustvarja po lastni intuiciji, z veseljem pa riše tudi po naročilu z določenim namenom, za določeno osebo ali prostor.

Mandala simbolizira krog, ki pomeni celoto. Bistvo mandale predstavlja središčna točka, v kateri je skoncentrirana energija, ki se širi navzven kakor cvet, opazovalec pa z opazovanjem tudi sam širi svojo zavest in se znajde v nekem brezčasju. Mandala v nas ustvarja ravnovesje, harmonijo, občutek umirjenosti, zbranosti, fokusa, odpelje nas v naš dušni svet, v razmišljanje o tistem kar smo v resnici in po čemer duša hrepeni. Zaslišimo sebe, svojo resnico, pomiri nas in vodi k zavedanju kaj si zares želimo. Mandala zdravi, umirja um, izboljšuje pozornost, razširja zavest in nas približa k univerzalni zavesti. Pelje nas iz leve možganske sfere, ki jo predstavlja razum in logika, v desno možgansko sfero, ki ji vlada kreativnost, raziskovanje mogočega, mehkoba, spiritualnost.

Izdelki iz SunChi Artwork ustvarjalnice vas bodo sigurno pritegnili in so čudovito darilo z dodano vrednostjo. Njeno delo lahko vsak dan spremljate na FB strani Sunchi Artwork.

Similar Posts