Skoči na vsebino
tisk dežnikov

Promocijski dežniki

Tisk dežnikov

Dežnike je možno tiskati na več načinov. Najbolj elegantno jih je potiskati digitalno. Če je grafika enobarvna in zelo enostavna, lahko uporabite folijo. Tudi če morate dodati še kakšno barvo, je z folijo potisk zelo preprost. Izrežete folijo, zmontirate različne barve skupaj, sprešate in imate čudovito potiskan dežnik. Res pa je obstojnost folije vprašljiva in pa pri bolj debelih linijah zna folija ob večkratnem zlaganju napokati. Velika prednost tovrstnega potiska je, da tiska ni treba dodatno sušiti in pa da je možno potiskati tudi dežnik, ne da bi ga povsem odprli – potrebujete malo prostora in tiska lahko samo ena oseba.

Sitotisk v eni barvi je najbolj enostaven potisk. Gre najhitreje in na otip in tudi po obstojnosti je takšen tisk na dežnik idealen. Lahko tiskate tudi recimo z belo barvo na črne dežnike. Paziti morate le, da je nanos barve dovolj velik in pa, da potiskano barvo res dobro posušite, preden dežnik znova zložite in pospravite. V naši tiskarni se sitotiska na dežnike lotimo skupinsko, najmanj trije tiskamo, sploh če je dežnikov več. Eden tiska, dva sušita – in po možnosti dodatno še nekdo dežnike pripravlja za tisk in jih potem zlaga nazaj. Za tisk dežnikov potrebujete precej prostora, dobro je, da je prostor kolikor toliko čist in pa da imate prostor manevrirati z odprtimi dežniki.

Za tisk na dežnike priporočamo barve Grafco Nylonplus.

Na bele dežnike lahko tiskate celo sublimacijsko. Na ta način seveda lahko tiskate v barvah.

Folije pa seveda najdete tudi v naši spletni trgovini – in sicer v rolah širine 33 cm, kar ponuja idealen izkoristek za majice in za dežnike. Folije lahko naročite tudi na tekoči meter.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Darilo, ki sezuje