picto design
| |

Picto Design

Oblikovanje Picto design je v marsikaterem slovenskem podjetju nepogrešljiva storitev – na ekipo Picto se zanašajo tako za oblikovanje celostne podobe kot za posamezne elemente – od označevalnih tabel pa do vizitk. Picto pa je tudi priznano ime za oblikovanje grafik za poslovna darila.

Dovršena grafika se zlije z okolico.

Ko zagledaš dovršeno grafiko, je praktično ne opaziš, zlije se z okolico in postane del nje. Ne bode v oči in hkrati ni neopazna. Je točno taka in tam, kjer mora biti in zaokroži celoto. Vsako domišljeno poslovno darilo nosi grafiko v stilu celostne grafične podobe podjetja – kvečjemu jo nadgradi oz. prilagodi priložnosti primerno.

Grafika govori zgodbo in poudarja vsebino

Za obletnice in druge pomembne priložnosti si podjetja pogosto, nekatera pa vedno, omislijo darila – to so lahko drobne pozornosti, recimo kakovostna pisala z logotipom, sladkarije, majice, vino … Ali pa kaj bolj domišljenega, včasih tudi bolj drznega – od dežnikov do kakovostnih torb … Izbiramo različne izdelke za različne priložnosti. Morda imamo vedno pri roki nekaj drobnih posornosti, katerih zalogo redno obnavljamo, se pa vendarle tudimo za vsako priložnost izbrati nek drug izdelek. Tudi grafika na njih je dobro, da se prilagaja priložnosti. Picto je strokovnjak za tovrstne prilagoditve. Namreč pomembno je, da so darila vedno uglašena z vašo celostno podobo. Osveževanje in prilagovanje pa je dobro prepustiti strokovnjaku.

Primer dobre prakse

Za Garderobo je Picto oblikoval maskoto, medveda. Grafika je zasnovana tako, da lahko ekipa Garderobe sama prilagaja – osnovna zasnova pa je v celoti delo Picto. Medved je sestavljen iz več delov, iz njega je mogoče narediti tako moško kot žensko figurico in seveda tudi otroško. Opremimo ga lahko za različne priložnosti z različnimi oblačili, pokrivali in dodatki, ki jih lahko drži v roki, nosi v košu … Ta novoletna čestitka je ena od različic Picto grafične rešitve.

srecno 2022 gajcom garderoba

Similar Posts