personalizirane unikatno potiskane toaletne torbice
| |

Personalizirane torbice

Bombažne toaletne torbice so zelo uporabno darilo, ki ga lahko naročite s personaliziranim potiskom.

Potisk je mogoč v barvah (recimo barvne grafike, fotografije, logotipi) in v različnih posebnih učinkih, kot so bleščice, reflektivna barva, barva, ki sije v temi … Ker je možno potiskati vsako torbico posebej unikatno, lahko za vsako obdarovanko (ali obdarovanca) naročite torbico z imenom ali posebnim napisom.

Včasih najboljši učinek naredijo darila nižjih vrednosti, ki pa so domišljena in pisana na kožo ravno eni osebi, ki jih je darilo namenjeno. Torbice so običajno na zalogi – če naročite zjutraj, lahko po 12h torbico že prevzamete in nesete pravi osebi. Darila na hitro naredijo najboljši vtis. Zlasti, ko jih podarjate v zahvalo.

Vam je soseda spet pobrala otroka v vrtcu, ker je bila na cesti gneča in ste zamujali? Morda je čas, da jo presenetite z lepim darilom.

Je tašča skuhala “preveč” in vam prinesla golaž v posodah, da ga samo pogrejete, ko vam zmanjkuje časa? Pocrkljajte jo z lepim darilcem. Saj je jasno, da prijazna dejanja ne zahtevajo plačila. Pravzaprav jih dejansko ne moremo nikoli zares poplačati. In nam jih tudi ni treba. Ampak če se vam že nekaj časa mota po glavi, da bi tudi vi naredili nekaj lepega za ljudi, ki vas imajo očitno zelo radi – izkoristite našo idejo. Podarite darilo, pisano njim na kožo.

Če potrebujete še kakšno idejo, se oglasite pri nas ali nam pišite, z veseljem vam pomagamo do super daril. Če potrebujete večje količine izdelkov za darila, preglejte našo spletno ponudbo. Nekaj predlogov, kako lahko še uporabite torbice, najdete tukaj.

Se sprašujete, zakaj smo napisali, da lahko torbico podarite tudi moškemu? 🙂 Zakaj pa ne. Lahko jo bo podaril svoji dragi. Morda pa, če jo boste opremili s primernim napisom oz. potiskom, jo bo uporabil kot etui za vizitke, morda bo vanjo pospravil telefon in nekaj drobiža in jo dal v torbico svoje žene. Če torbico potiskate s sliko njegovega psa, bo torbica za shranjevanje pasjih dokumentov. In konec koncev lahko vanjo pospravi kulije, sončna očala, bonbone in kakšen drug pripomoček, ki mora ves čas biti v avtu – za lično pospravljen sovoznikov predal 🙂

personalizirane unikatno potiskane toaletne torbice

Similar Posts