naravno življenje bio kmetovanje
| |

Naravno življenje Pišece

Pišece

so postale slaven kraj, odkar od tam prihaja glas o Milanu in Mileni Hervol, ki na posesti živita preprosto, z naravo povezano življenje. Verjetno življenje, po kakršnem hrepeni veliko ljudi in kaže, da se jih bo vedno več odločalo, da se mu predajo.

Seveda to v dobi, ko smo se prodali (ali predali) sistemu, to ni slišati in videti enostavno. Ampak marsikomu uspe. In če pri tem svojem stremenju po lepšem življenju bliže naravi in z naravo ljudje razmišljajo še o drugih ljudeh, potem je to zgodba o uspehu.

Več o posesti Pišece in o tem, kako se je vse začelo, si lahko pogledate tukaj.

Naravna pridelava hrane

na Pišecah je nekaj samoumevnega. Vedno večje povpraševanje po kakovostni zelenjavi (brez nepotrebnih dodatkov) pa spodbuja vse, ki v projektu sodelujejo, da krepijo svoje vrste in povečujejo ponudbo.

naravno življenje jagoda

Naravno sladkanje

Skoraj načini prehranjevanja in praktično vse diete hvalijo ali vsaj dovolijo dobne jagode. Če so pridelane na naraven način brez nepotrebnih dodatkov, so še slajše in še bolj zdrave.

Dogodki na Pišecah

Vsi srčni ljudje na Pišecah z veseljem delijo svoje izkušnje in znanje z vami. Večina njihovih predavanj se odvija na Škofljici. Prenos znanja je bistvo soustvarjanja, zlasti ko gre za naravno življenje.

Tudi vi se lahko pridružite srčnim ljudem pri izmenjavi znanj – kdaj se bodo spet dobili, lahko spremljate tukaj.

Veliko zanimivih informacij boste izvedeli tudi preko njihove Fb strani.

Spletna trgovina z naravno pridelano hrano

Obiščite Spletno trgovino, v kateri so zbrali veliko zanimive hrane, ki je v celoti ekološko pridelana. Sezonsko pridelana hrana prihaja s Pišec, ponujajo pa tudi veliko hrane drugih pridelovalcev, ki pa je v celoti preverjene kakovosti.

Poleg hrane lahko pri njih naročite tudi veliko drugih zanimivih izdelkov, med drugim kozmetične izdelke in knjige, povezane z duhovnostjo, vse primerno za darila.

Seveda pa jih lahko obiščete tudi osebno na treh lokacijah, v Grosupljem, na Brezini in na Pišecah. Naslove in kontaktne podatke poiščite na spletni strani www.naravno-zivljenje.si.

Similar Posts