metaverz logotip
|

Metaverz 2023

Metaverz

Pijem metin čaj in pišem verze.

Najprej sem si opremila skodelice, da imam v čem pripraviti čaj. In da mi je res lepo, ko ga srebam in ustvarjam. Najljubši mi je z domačo meto, ki je tudi čez zimo rasla v mojem mini rastlinjaku.

rastlinjak metaverz

Metaverz

Skovanka je nastala, ko se je sveta jeza zaradi vseh krivic tega sveta/teh svetov zlila v moje umirjeno notranje zavedanje, da smo tukaj samo obiskovalci, popotniki na prijetnem oddihu, in da ni potrebe, da se vpletamo v življenje “domačinov”.

Vesoljka sem torej, ki se je ujela v sanje v sanjah znotraj sanj … Ni pomembno, ali je res ali ne, mene to “zavedanje” pomirja in zdravi.

Mi že imamo metaverse ali neomejeno vesolij. Zakaj bi jih ustvarjali dodatno na ukaz nekih bitij, ki so prav tako ujeta v sanje znotraj sanj?

Mi že živimo v neskončnosti možnosti, zakaj bi se omejili v oblikah izkušanja po navodilih bitij, katerih izkušanje so po njihovem prepričanju omejene? In to pod pretvezo, da bodo z novimi omejitvami naše izkušnje širše in boljše? Kakšna blodnja …

Mene ni (več) strah, da bom kaj zamudila. Da česa ne bom storila, da bom storila kaj preveč (odveč ali narobe).

Noro je rezala žalost v trenutkih, ko sem dojemala, ko ustvarjalnost trpi, kako smo jo zatirali in občasno tudi zatrli. Kako se ne znajde, kako je zmedena, kako hrepeni po so-ustvarjanju.

Metaverz je soustvarjanje.

Soustvarjanje

je, ko vidim, slišim, zaznam tebe – ustvarjalca/ustvarjalko.

In si zaželim, da bi nekaj napisala o tem, kar vidim v tebi. O tem, kar se meni zdi, da tebe žene. O tvojem ustvarjanju.

Soustvarjanje

je, ko ti napišeš nekaj zanimivega za moj blog.

Mene vedno zanima, kaj počneš in kaj te veseli. Verjamem vate. In vem, da verjamejo vate tudi drugi, ki jih poznam. Večina teh lepih duš, ki se srečujete pri meni, se poznate med sabo. In soustvarjate z mano, med sabo in z drugimi.

Soustvarjanje

je, ko pišemo skupaj. In ko pišemo vsak zase. Ko beremo skupaj. In ko beremo vsak zase.

Ustvarjanje je kresanje idej. Ideje ne nastajajo, ampak se nemoteno podijo okoli nas. Včasih jih ujamemo, da spolzijo skozi nas. Drugič se odbijejo od nas in dobijo zalet, da jih še močnejše in bolj jasne ujame nekdo drugi. Vse to je soustvarjanje, mešanje, prepletanje, nadgrajevanje. Soustvarjam tudi, ko ustvarjam sama, ker nikoli nisem avtor, ampak vedno so-avtorica ali po-ustvarjalka. Ustvarjam z idejami, ki so, v bežni svet dualnosti, ki se zdi hkrati večen in hkrati tako minljiv.

Similar Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja