Aleš Marjetič kitara
| |

Mega Music

Mega Music

sta glasbena ustvarjalca in učitelja.

Aleš Marjetič igra in poučuje kitaro. Včasih, ko gledam te vrhunske glasbenike, kako poučujejo otroke, začetnike, dobim solzne oči. Neverjetna potrpežljivost. Aleš bi nam lahko povedal, koliko ur je v mladosti preživel skupaj s svojimi kitarami, da je zdaj zlit z njihovimi zvoki. Vsekakor vsak inštrument zahteva svoj čas in včasih tudi krvave prste. Vendar svojih učencev ne straši z idejami o tem, kako se bodo morali za obvladovanje inštrumenta žrtvovati, pač pa jim kaže lepote glasbe tudi takrat, ko je glasba še zakrita v negotovih prijemih in škripajočih tonih.

Cherie Lucas je srčna učiteljica, ki zna tako z malimi kot z velikimi otroki. Idealno je združila angleščino, ki je njen materni jezik, z glasbo za otroke. Mamice njenih učenk in učencev z veseljem povedo, da so se otroci pri Cherie še bolj zagreli za petje, hkrati pa jim je angleščina postala nekaj najbolj običajnega, saj jo pri njej osvajajo spotoma.

Ure solo petja pri Cherie so vrhunska sprostitev in zabava tudi za odrasle, petje je zabavno, Cherie pa dozira ravno prav popravkov in napotkov, da učenje ostaja zabavno, samozavest pa se hitro dviguje.

Glasbena šola Mega Music (solo petje in kitara) se nahaja v Trzinu.

Na Megamusic se lahko obrnete tudi ko potrebujete glasbeno podlago za svoj promocijski video, sodelujeta pa tudi pri ustvarjanju vrhunskih skladb nekaterih naših priznanih glasbenikov.

Foto – Aleš na odru: Nejc Fon

Similar Posts