Skoči na vsebino

Marcaretinška magija z Lenjo 4 – otroci so popki sveta

Marcaretinška magija z Lenjo 4 - otroci so popki sveta

Marketinška zgodba za dober namen

Tudi dobrodelne akcije potrebujejo svoj marketing. Strokovnjaki marketinga, kot je Lenja Faraguna, se takšnih zgodb lotevajo na drugačen način. Lenja nam v tokratnem videu s svojega čudovitega vrta poroča o tem, kako je zlila svojo osebno zgodbo z marketinško zgodbo dobrodelne akcije za otroke. V izjemno uspešni akciji je pomagala zbrati res lep znesek, ki je presenetil vse vpletene. Akcijo so podprle skoraj vse slovenske radijske postaje in nekaj drugih medijev ter donatorjev.

Teesky

je spletni portal, del spletne tiskarne majic Garderoba, kjer svoj prostor najdejo različne blagovne znamke, med drugim tudi dobrodelne organizacije. Kaj je Teesky in pravila igre si lahko preberete na tej povezavi.

Teesky z veseljem sodeluje pri vaših dobrodelnih akcijah s konkretnimi izdelki v podporo in osveščanje. Vašim podpornikom lahko z našo pomočjo ponudite majice, puloverje, skodelice, obeske, podloge za miške, dežnike, copate, prte in celo dežnike (pa še marsikak drug izdelek) s svojimi grafikami.

Objava izdelkov je brezplačna, za zalogo, tisk in dobavo v celoti poskrbi Teesky. Partner enostavno prijavi svoje grafike za tisk, pripravi opise in da v prodajo različne izdelke s svojimi grafikami. Razlika od materialnih stroškov do dogovorjene končne kupnine se nakaže partnerju. S tem partnerji pridobijo dodatna sredstva od ljudi, ki jih želijo podpreti – s tem, da poleg finančnih sredstev z nakupom in uporabo izdelka sodelujejo še v promociji. Izdelke lahko podporniki kupijo zase ali pa tudi za darila. 

Možni so tudi nakupi večjih količin izdelkov recimo za podjetja in različne organizacije, ki bi želele bolj konkretno podpreti organizacijo z nakupom več izdelkov hkrati. V tem primeru Teesky omogoči količinske popuste na del kupnine, ki gre za pokritje materialnih stroškov, delež za dobrodelno organizacijo pa ostane enak.

S klikom na shemo spodaj si lahko pogledate trenutne Teesky partnerje, med katerimi seveda najdete tudi Lenjino kolekcijo World changer majic in puloverjev.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Darilo, ki sezuje