ovinki fotografija luka vovk teesky
| |

Luka Vovk fotograf

Luka Vovk fotograf

je partner projekta Teesky. Luka prispeva svoje izjemne fotografije narave in športa, s katerimi nastajajo zanimiva in sveža darila. Majice in puloverji, opremljeni z vrhunsko fotografijo, ki nosi v sebi ogromno sporočilno vrednost, so zelo lepo darilo. 

Fotografije Lule Vovka odlikuje izjemna sporočilnost, prepletena z umetniško kompozicijo in tehnično dovršenostjo.

Po domače lahko rečemo, da v njegovih fotografijah vidimo več kot pa prikazuje fotografija. Že bežen pogled na njegovo fotografijo pokaže niz zgodb oziroma zgodbo, ki jo naše misli naslikajo po impulzu fotografije, ki mu pripišejo nedavne izkušnje ali spomine.

Fotografije Luke Vovka najdete tudi na njegovi spletni strani.

Luka Vovk Teesky

Skozi projekt Teesky Luka ponuja svoje fotografije na majicah. Verjamem, da bodo vrhunske fotografije, opremljene z mojimi teksti, pogosto prišle prav za zanimiva in sveža darila.

Tekst je možno na vašo željo spremeniti – sporočite svojo idejo na [email protected] Namreč teksti, ki so pripisani fotografijam, so plod moje domišljije, ki mi dobesedno zaigra ob prvem pogledu vsake Lukove fotografije. Ni nujno, da se moje videnje sklada s tem, kar v fotografiji vidite vi. 

Če ste našli Lukovo fotografijo, ki bi jo radi natisnili na majico, pa je v Teesky še niste našli, sporočite, lahko jo naročite.

Similar Posts