gajcom dobava in tisk dobrih majic
| |

Gajcom in Garderoba

Vse je resno in vse je hec … To je naše vodilo – v zasebnem in poslovnem življenju.

Da se ukvarjaš z majicami, moraš biti malo poseben. Majica res ni preveč resna zadeva, največkrat je zabavna in sproščena, kot je tudi prav. Zato pa mi, ki jih dobavljamo in tiskamo, svoje delo jemljemo skrajno resno in odgovorno. Ponosna sem na obe ekipi in prav vsakega člana posebej, saj so to ljudje, ki resnično radi opravljajo svoje delo, hkrati pa so seveda strokovnjaki na svojih področjih.

Naše majice povezujejo ekipe, krepijo občutek pripadnosti v kolektivih in seveda naredijo piko na i na vsaki dobri zabavi. Zato morajo biti kakovostne in dobro potiskane. Izbiramo samo najboljše materiale, krepimo dobre odnose s svojimi dobavitelji in s tem svojim strankam zagotavljamo pestro izbiro zanesljivih izdelkov. Za tisk seveda poskrbimo sami – ne glede na to, ali gre za eno majico za rojstni dan, ali pa nekaj tisoč majic za dobro promocijo, imamo kakovostne rešitve.

Poiščite nas na na www.garderoba.si, kadar potrebujete majico ali nekaj majic, recimo za darilo za rojstni dan ali pa za dekliščino. Kadar pa kupujete za podjetje ali društvo, pa več informacij poiščite na www.gajcom.si, in nas obiščite v naši tiskarni z velikim razstavnim prostorom, polnim dobrih idej za darila.

Hvala, ker nas spremljate, in dobrodošli!

Similar Posts