frigus vultus 3D tiskanje
| | | |

Frigus Vultus 3D tiskanje

Frigus vultus 3d tiskanje je nova blagovna znamka mlade ekipe navdušencev nad 3D tiskanjem in tehničnim ustvarjanjem na splošno.

3D tisk omogoča neskončno možnosti personalizacije zelo različnih uporabnih in okrasnih izdelkov, primernih tudi za poslovna in osebna darila. 

Frigus Vultus ustvarja unikatne rešitve za znane stranke, kot so recimo srčki na podstavkih za foto panele. Foto panele lahko naročite na www.garderoba.si. Paneli so izjemno kakovostni, izdelani so iz kakovostnih plošč iz aluminija, premazanega z večslojnim premazom, ki omogoča obstojen potisk v barvah. Primerne so za fotografske razstave, pa tudi za bolj prestižna darila, recimo za poroko ali pomembne obletnice. Paneli so obstojni in slika na njih ne bo zbledela (v notranjih prostorih 100 let). Namestite jih lahko s pomočjo različnih dodatkov na steno, ali pa jih postavite v stojala, ki jih za Garderobo izdeluje Frigus Vultus. Stojala so lahko izdelana tudi povsem po naročilu – sami lahko določite barv, velikost in tudi obliko stojal. 3D tisk je primeren tudi za manjše količine.

Na željo stranke je možno izdelati ogromno različnih izdelkov, en primer je ta mavrična lobanja, namenjena metanju kock v različnih igrah, kot je recimo DND. Lobanja je bila natisnjena za testiranje mavrične plastike. Na spletu obstaja ogromna knjižnica programov za 3D tisk zelo različnih izdelkov, ki jih večinoma lahko za lastno uporabo uporabite brezplačno.  Če želite izdelati povsem svoj izdelek, pa je seveda potrebno napisati program, kar pa spretnim ustvarjalcem seveda ne predstavlja težav.

Celoten postopek od zasnove ideje do pakiranja izdelkov lahko zaupate ekipi Frigus Vultus.

Similar Posts