anja vogrič
| |

Darilo časa

Anja Vogrič.

Lahko ostanemo pri tem, ker smo pravzaprav povedali vse … Anja. Ženska, ki nima meja in je hkrati močno zasidrana v svojem trenutku. Ampak hkrati se da o njej povedati marsikaj.

Anja, ki kipi od idej in jih zna tudi uresničiti. Ki vedno najde svoj prostor pod soncem, na katerem lahko ustvarja do onemoglosti. Vedno, res vedno je njeno ustvarjanje darilo časa. Če jo vprašate, kje jemlje čas, vam bo verjetno povedala, da se ji čas sam ponudi, ker ona enostavno tako brezčasno uživa v njem. Čas ima rad ljudi, ki ga znajo izkoristiti.

Je lahko čas darilo?

Vsekakor. Najbolj dragoceno darilo, ki ga lahko podarite brez razmisleka, načrta, stroškov in omejitev, je vaš čas. Podarite ga takrat, ko začutite, da bi ga delili z nekom ali nečim. Oz. bolje rečeno, da bi ga množili. Čeprav se zdi, da ko se zabavamo, čas teče hitreje, je dejansko bolj poln in pomnožen z našo izkušnjo. Anja je mojstrica “trošenja” časa v najbolj nepredvidljivih časovnih okoliščinah in povsem očitno je, da tak način enostavno deluje.

Dobrodelnost

Dobre človeške duše zase ne potrebujejo veliko. Ravno toliko, da se zavedajo sebe, da se pocrkljajo z nečim, kar samo one vedo, da jim bo dalo zalet. Samo toliko, da vzletijo. Potem pa same sebe delijo in množijo. Tako tudi ideje takšnih svetlih duš postajajo darila – darila časa in prostora. Darila ljudem, ki jih poznajo in tudi takšnim, ki jih nikoli ne bodo srečale v živo. Poljudno pravimo takšnim darilom dobrodelnost. Če dobro pogledamo, pa gre za ustvarjalnost, še bolje soustvarjalnost, saj se ideje, ki dejansko spreminjajo svet na bolje, najbolje razmnožujejo v družbi.

 

Similar Posts