cvet gora likerji marmelade zelišča
| |

Cvet gora

Na Jezerskem, v srcu neokrnjene narave, pod blagovno znamko Cvet gora, nastajajo prav posebni butični zeliščni izdelki, ki očarajo in začarajo in so zato idealno darilo v prazničnem času (ali ob katerikoli drugi priložnosti). 

Kot pravi Tanja Rebolj, velika ljubiteljica narave, prava zeliščna enciklopedija in gonilna sila Cveta gora, so vsi zeliščni izdelki narejeni ročno, vanje pa je vloženo veliko ljubezni, truda in pozornosti. Čisto vsa zelišča, plodovi in koreninice, iz katerih so izdelani izdelki, so nabrani v lokalnem okolju Jezerskega na nadmorski višini med 900 in 2000 metri. Na Jezerskem namreč raste več kot 1200 rastlinskih vrst, zato je ta mala gorska dolina zares pravi raj za nabiranje zdravilnih zelišč. Tanja Rebolj ve, da je za to, da nastane vsak zeliščni izdelek, potreben čas, predvsem pa prava energija. Zato do narave goji globoko spoštovanje in hvaležnost za vse njene darove. 

Njena posebnost so zagotovo edinstveni zeliščni likerji, za katere je recepture ustvarila čisto sama, njihova osnova pa sta najbolj kakovostno sadno žganje in jezerska izvirska voda. Tanja je ustvarila že več kot 15 različnih receptur, med njimi pa je zagotovo še vedno najbolj ponosna na Jezersko Pehto ali kar zeliščno kraljico, saj sta v njej kar 102 vrsti zdravilnih zelišč. Tudi drugi zeliščni likerji nikogar ne bodo pustili ravnodušnega, prav nasprotno. Če se boste kdaj oglasili pri Tanji v Cvetu gora na Jezerskem in enkrat začeli poskušati likerje, na koncu ne boste več vedeli, kateri je boljši. 

Poleg likerjev Tanja ustvarja še slastne zeliščne marmelade, dve izjemni čajni mešanici in zeliščno sol. 

V času, ko v svetu vlada norija pretiranega potrošništva, so izdelki, ki so narejeni s toliko ljubezni, krasno darilo, predvsem pa opomnik na to, kako pomembno je, da do narave gojimo globoko spoštovanje in hvaležnost.

Zeliščne izdelke Cveta gora lahko kupite preko spleta ali pa se ob predhodnem dogovoru oglasite v njihovi butični prodajalni na Jezerskem. 

E-pošta: [email protected]

Telefon: 070/542-123

Spletni mesti:

https://cvet-gora.si/zeliscni-izdelki/

https://www.kamp-jezersko.si/izdelki/

Socialna omrežja:

FB: https://www.facebook.com/Cvet.Gora.Jezersko

IG: https://www.instagram.com/cvet_gora_jezersko/

cvet gora tanja
cvet gora zelišča
zelišča jezersko
cvet gora

Similar Posts