art natura sproščen fokus
| |

Art Natura

Urška Lan

pravi, da je vse za nekaj dobro. Bolje ko zna človek opazovati, hitreje opazi, za kaj 🙂

Recimo, da je današnji pogovor z namenom, da bolje spoznam Urškine najnovejše podvige, bil za nekaj dober, in da sva obe izurjeni opazovalki že ugotovili, kaj bo dobrega prinesel. Najin namen je, da to tudi smiselno ubesediva in zlijeva v zanimivo kratko branje.

Sun of Art

Ko slišite Sun of Art, pomislite na energijske slike Urške Lan. Čudovite stvaritve, v katerih Urška riše globoke potenciale ljudi, ki so jim slike namenjene.

Sun of Art so slike, skozi katere se pretaka svetloba. Ne samo v smislu svetlobe, senc in teme, pač pa predvsem v smislu očem skritih energij. Takšna slika se lahko rodi, namenjena prav določenemu človeku ali bolje rečeno njegovi duši in višjemu namenu. Lahko pa se izlije v podporo kolektivni zavesti.

Ne glede na širino, ki jo slika zajema, pa je globina vedno ravno pravšnja. Namen je usklajen z namenom duše. Moč pa želji duše po intenzivnosti izkušenj.

Če veste, o čem govorim, verjetno že poznate Urško ali pa jo vsaj spremljate. Če niste povsem prepričani, pa jo le poiščite – če berete ta zapis, potem je zelo verjetno, da si vaša duša želi odgrniti nekatere tančice, ki tkejo življenjske zgodbe. Tančice, ki so za Urško že odgrnjene, bo z veseljem odstirala skupaj z vami.

Art Natura

Energijske slike ali portali so vrtinci narave, ki so se pustili zarisati v barve. V barve, ki spominjajo na naravo. Predstavljajo hkrati ujetost narave v ta zemeljski svet in njeno neskončnost, ki jo lahko oriše samo domišljija. Domišljija, ki se lahko dovoli voditi umetnosti, če začuti, da je ta zanjo blagodejna.

Iz lastnih izkušenj vem, da je lahko umetnost hkrati blagodejna in nadležna. Če je umetnost “dobra”, in s tem mislim, da se z njo lahko povežemo, potem lahko v nas zbuja čustva, ki nam ugajajo ali pa tudi ne. Vsekakor pa nam osvetljujejo dele nas, ki jih morda ne poznamo (dovolj dobro).

Trenutno še raziskujem, kaj zlitje treh Urškinih slik s fotografijami slovenske narave prebuja v meni. Vsekakor razumem njen koncept zlitja bolj otipljive (zelene, modre in rdeče) narave, ki jo lahko opazujemo s prostim očesom, z umetnostjo, ki izhaja iz globin, ki se zdijo nadnaravne in se v očem zaznavno obliko prelevijo v Urškinih slikah.

Poslovno je to celovita in zanimiva ideja. Fotografija energijske slike, ki se zlije z naravo okoli sebe, je idealen okras za hotele, pisarne, poslovne prostore in seveda tudi za doma. Si predstavljate čudoviti trojček Art Natura, ki krasi dolgočasen hodnik ali čakalnico? Barvita kombinacija, ki bo že sama po sebi vašim obiskovalcem polepšala dan. Marsikdo pa bo iz njih razbral tudi vaš namen in energijsko podporo, ki ste jo namenili ljudem, ki jih sprejemate v svoje prostore.

In tu se srečam s svojim prvim (čustvenim) občutenjem Art Nature, ki je zelo podoben mojim občutenjem Urškinih portalov. Niha od nadležnega glavobola, povezanega z upiranjem vedenju in lenobo, pa vse do občutka lahkotne hvaležnosti, ki se neznosno težko spusti v predel srca, kot da bi ga želela stisniti v materinski objem.

Različne slike podpirajo različne ljudi oziroma različne vidike v njih. Nekatere podpirajo očiščenje in preboj, druge pa so bolj negovalne. Pri tistih z očiščenjem globokih nivojev je spodbujeno razstrupljanje in se lahko pojavi neke vrste čustven prehlad, lahko tudi glavobol, ki pa se ga hitro znebiš, če piješ dovolj vode in greš na sprehod v naravo.

Trojni trojček

  1. Tri slike Art natura so natisnjene na trdno, vendar penasto lahkotno podlago, ki jo boste enostavno lahko obesili na steno (1-1). Kakovostni potisk ne bo zbledel (1-2) in vas bo zagotovo prepričal s svojo živahnostjo barv in izjemnimi detajli (1-3).
  2.  Vsaka slika nosi drugačno sporočilo. Izberite tisto, ki vas najbolj pokliče. Če kupujete sliko za darilo, pomislite na človeka, ki mu bo darilo namenjeno, in takoj boste vedeli, katera slika je najbolj primerna. Tri slike – tri sporočila – trije nameni.
  3. Včasih vas bo pritegnila barvna kombinacija (3-1). Drugič bo odločila motivika energijske slike (3-2). Vsekakor pa bo verjetno imel velik vpliv na izbor tudi sam naslov slike, povezan s posvetilom (3-3).

Posvetila so nekakšne afirmacije, stkane iz opisa namena slike oziroma podpore, ki jo daje. 

Ta prvi trojni trojček je idealna kombinacija, primerna tudi za osebna darila.

PS: naslovna slika, torej SPROŠČEN FOKUS, je danes poklicala mene. In je ostala v moji pisarni. Hvala, Urška. En velik objem.

Similar Posts