art natura žarki optimizma
| |

Abstraktne slike na platnu ART NATURA

Pred vami so slike za uspeh in srečo

Že dolgo ni bilo take potrebe po pozitivih informacijah, kot je v zadnjih dveh letih. Za vas sem pripravila izvirne, unikatne slike, ki so spodbudniki optimizma, sreče, zdravja in uspeha. 

15 let sem prisotna na trgu z izjemno močnimi in blagodejnimi energijskimi slikami Sun of Art. V nizu korona dogodkov, pa sem jih začela razstavljati kar v naravi. Si predstavljate izjemen energijski unikat, fotografiran v prvinski naravi Pokljuškega habitata? 

Nastale so nove čudovite slike s prepletom umetnosti, slovenske naravne dediščine in energijske terapije. Dodana jim je pozitivna misel za zdrav življenjski slog in dobro opravljeno delo. Slike so tisk na plošče in sem jih v manjši in bolj praktični verziji z različnimi motivi pripravila tudi kot poslovna darila. 

Barvite slike so moderna darila, ki polepšajo in poživijo pisarne. So tudi uporabna darila, saj nas usmerjajo na pozitiven odziv na življenje, energijsko obogatijo prostor in pomagajo k boljši delovni osredotočenosti, sproščenosti in optimizmu. 

Na voljo so v treh motivih, pokončnih ali ležečih verzijah. 

Cena osnovne A3 (29×42 cm) slike je 49,00 eur in B2 (50×70 cm) znese 88,00 eur.

Unikatna, ročno nadgrajena in energijsko dovršena B2 (50×70 cm) stane 290,00 eur. 

Najlepše v prostoru delujejo vsi trije motivi, zato vam ob naročilu kompleta treh slik četrto podarim. 

Seveda so na voljo tudi originali mojih energijskih slik, ki posamezniku ali projektu nudijo veliko energijsko podporo in spodbudo k razcvetu. 

V pisarni si ustvarite oazo dobrih vibracij, da se boste domov vračali polni energije.

art natura žarki optimizma

ŽARKI OPTIMIZMA

Moderne slike na platnu: ART NATURA – ZA VEČ DOBRE VOLJE V PISARNI

Tako kot sončni žarki med mogočnimi smrekami prvobitnih gozdov pričarajo posebno vzdušje, ga lahko v vaši pisarni naredi tudi izjemna fotografija energijske slike za optimizem umeščene v pokljuški pragozd. Opremljena je s kratko pozitivno mislijo za usmerjanje naše pozornosti na videnje širše slike in konstruktivno ravnanje.

Stensko sliko lahko izberete kot personalizirano, poslovno darilo nekomu, ki mu želite izkazati spoštovanje ter željo za sodelovanje tudi v prihodnje.

art natura sproščen fokus

SPROŠČEN FOKUS

Feng shui slike ART NATURA V PISARNO, ZA SPROŠČEN IN USPEŠEN DAN

Čudovit pomladni travnik iz Pokljuke nas navdaja z novim zagonom, občutkom rasti in uspehom dnevnih projektov. Krasna abstraktna energijska slika na platnu, z osredotočenostjo k ciljem, podprta z bujnostjo pomladi, je opremljena s kratko pozitivno mislijo za usmerjanje pozornosti na trajnostno ravnanje in življenjski uspeh.

Bistrina misli in duha

BISTRINA MISLI IN DUHA

Stenske slike ART NATURA – V PISARNI NAM JE LEPŠE IN LAŽJE

Skrivnostno pokljuško barje je eno najdragocenejših koščkov narave v Evropi. Pokrito s snežno odejo in lesketajočim se Triglavom v ozadju pa daje navdih za svobodo in bistrino.

Čudoviti fotografiji moderne slike na platnu za vitalnost, umeščene v prvobitno naravo Pokljuke, je dodana kratka pozitivna misel za usmerjanje pozornosti in dejanj na skrb za zdravega duha v zdravem telesu ter dobro opravljeno delo.

KAKO JE NASTALA linija abstraktnih slik na platnu ART NATURA?

Čeprav sem ob samem začetku velikega koronskega pohoda zaznala, da je medijsko okolje z izbruhom informiranja o virusih postalo toksično, se me je dnevno krčenje lahkotnosti in optimizma v vsakodnevnih pogovorih kar dotaknilo. Zato sem v odgovor na kolektivno psihozo, svojo radoživost, zaupanje v življenje in mir poiskala v naravi. Ker tudi mojim energijskim, feng shui slikam pašejo nežni žarki in dehtenje narave, sem jih začela jemati s seboj na sprehode in izlete. Zaradi ukrepov so bile vse moje vpeljane razstavne in prodajne poti preprečene, zato sem si želela podeliti vsaj foto utrinke malih razstav stenskih slik, ob delčkih naravni čudes, tudi z vami. Opazila sem, da so moje moderne slike na platnu, v naravi naravnost zažarele in ponudilo se mi je toliko izjemnih prizorov, da so bili zabavni izleti s fotografom le še naravni razvoj dogodkov… In predstavljam vam Art naturo.

Nastala je z namenom, da vas ob težkih in stresnih dneh spomni na vaše veselje, zaupanje v življenje in sproščen mir. Vse to, je v vsakem izmed nas, le spomniti se je potrebno. Art natura je lahko vaš spomnik. Naredite si svoje okolje takšno, da vas spodbuja in razveseljuje, s tem vam bo lepše in lažje.

ZAKAJ IZBRATI moderne slike na platnu ART NATURA?

 • Vsakokrat, ko namenimo del pozornosti sebi ali svojim sodelavcem se dvigne del vibracije podjetja. Kadar pa namenoma spodbujamo zdravje in dobro počutje zaposlenih, pa se podjetja razvijajo po poti razcveta in zadovoljstva vključenih.

 • Feng shui abstraktne slike na platnu z upodobljeno naravo, dokazano zmanjšujejo stres, ob pristnem stiku s sliko se dvignejo naše kognitivne sposobnosti, poveča se občutek sproščenosti, zbranosti in zaupanja v življenje.

 • V motiv Art nature so vključene energijske stenske slike Urške Lan, priznane ustvarjalke, ki že 15 let ustvarja energijske spodbude za podjetja, projekte in posameznike. Vrsto zadovoljnih strank priča o izjemnih učinkih njenih abstraktnih slik na platnu. Najdete jih na www.SunofArt.net

 • Del feng shui slike Art natura je tudi pozitivna misel, ki vedno znova nagovarja k optimizmu, rešitvam in boljšem odnosu do sebe in svojega dela. Tja, kamor vlagamo svojo pozornost, tisto raste. Pozitivna misel je namenjena temu, da zaposlimo ustvarjalno moč svojega uma in ga koncentriramo v izbrani ideji svoje in skupne dobrobiti.

 • Art natura barvno poživi prostor, vnese svežino, pozitivni karakter in nov zagon, zato veljajo omenjene stenske slike za čudovita poslovna darila.

 • Z nakupom podprete lokalno: umetnico, fotografa, tiskarja, tržnika, grafično oblikovalko in vodjo projekta. Če pogledamo malo širše, kljub razmeram drug ob drugem še vedno lahko ustvarjamo harmonično sovisnost, s tem ko si pomagamo, da blaginja kroži na naših tleh.

Zdravje na delovnem mestu

V delovnem okolju ljudje preživijo bistveno več časa v zaprtih prostorih kot v domačem okolju. Prisilna računalniška drža, zrak s šibko vitalnostjo, izpostavljenost umetni svetlobi, elektro smog, osredotočenost zgolj na mentalno delo in povečan stres, zaradi vse višje pričakovane popolnosti in hitrosti odziva vse to izčrpava človekovo fizično in psihično zdravje.

Toda tudi na delovnem mestu lahko s kopico ukrepov skrbimo za svoje zdravje in dobro počutje:

 • Kratki gibalni premori za razteg hrbtenice, ramen in udov.

 • Vaje za oči.

 • Osmične vaje za povezovanje leve in desne strani možganov.

 • Kratki premori z opazovanjem narave in zavestnim dihanjem, če pa te možnosti ni, je opazovanje stenske feng shui slike, z motivi narave dobro nadomestilo.

 • Usmerjanje pozornosti na ideje, ki so podporne širši blaginji.

 • Trening vrlin in njihovega zavestnega vključevanja v dnevno poslovno rutino.

 • Vse, kar nas obdaja, nas soustvarja. Obdani s spodbudnim okoljem imamo več energije, zato smo bolj zbrani, kreativni in učinkoviti. Dokazano je, da stik z naravo ali pa celo samo opazovanje slik narave, prispeva k izboljšanju počutja, zdravja in vitalnosti ter navdaja s smislom. Moderne slike na platnu Art natura zagotovo pripomorejo k boljšemu počutju in sprotnemu polnjenju baterij. Priporočljive so za vsako pisarno in druge poslovne prostore.

Zanimivi članki na temo vpliva slik narave na človeka

https://www.foresthomesstore.com/blogs/decor-for-wellbeing/find-out-how-different-nature-inspired-images-impact-you

https://www.foresthomesstore.com/blogs/decor-for-wellbeing/classification

»Wau, kako se čudovita slika »Bistrina misli in duha« povezuje s simbolom slovenstva,« sem vzkliknila.  Prav to je verjetno navdihnilo Jakoba Aljaža, da je kupil vrh Triglava, in Urško Lan, da je idejo, kaj trenutno Slovenci najbolj potrebujemo (bistrino misli in duha) povezala s Triglavom. Ko sem sliko abstraktno sliko na platnu prvič videla, sem vedela, da je to prava stenska slika za znanca, ki zapušča svojo domovino, potrebuje pa bistre misli in duha ter spomin na  korenine.
Marjana
Bistrina misli in duha
Čistina, svoboda. Če bi bila tam zraven, bi bila čisto svobodna. Te kar potegne noter. Ko si pod stresom lahko pobegneš tja zraven. Ko ti je ob dveh popoldne vsega dovolj, se zazreš v moderno sliko na platnu in si tam. Je kot neomejen prostor, te pomirja in ti daje svobodo. Zraven je zelo močan občutek, da je vse v redu. Modra stenska slika.
Nataša
Bistrina misli in duha

DODATNE INFORMACIJE

Primerno za pisarne in poslovna darila. Možen odtis loga in sporočila na embalažo.

Tiskano na plošči s kvalitetnimi in obstojnimi barvami. Pripravljeno za obešanje.

Velikosti A3 in A2 format

Similar Posts