media
media

Ste že kdaj dobili za darilo skodelico?

Ne mislim servisa za kavo ali čaj, ampak skodelico, ki je bila potiskana prav za vas? Unikatno skodelico?

Tudi v poslovnem svetu je možno zelo izvirno pripraviti potiskane skodelice, ki se jih bodo vaši poslovni partnerji razveselili - vsak dan znova.


Kaj sporočamo, ko podarimo skodelico z našim logotipom?

Izvolite, to je moje darilo za vas. Plačalo ga je naše podjetje, ker gre reklama v stroške, zato je na skodelicah naš logotip.

Ker hočem, da se vedno, ko boste pili kavo ali čaj, spomnite name, so skodelice zelo kakovostne. Ne bodo se razbile, slika ne bo zbledela in dodali smo tudi simpatično grafiko, da se skodelice ne boste nikoli naveličali. Želim skratka, da me ne pozabite, in da me ohranite v dobrem spominu ...

:)


Kaj pa dejansko želimo sporočiti s podarjeno unikatno skodelico?

Pošteno sem razmislil, kako dobro se poznava. Vem, da zjutraj radi pijete kavo. In vem, da jo pijete v pisarni, saj prihajate tja zelo zgodaj. Ker imate radi slovensko, sem si upal predvidevati, da vam bo teknila kava Barcaffe, dodal pa sem še nekaj kroglic Raffaella, ker sem opazil, da vam teknejo. Želim, da vam kava in priboljšek tekneta iz skodelice, ki je prav vaša. Nanjo sem natisnil vzhajajoče sonce, ker vem, da ga v živo malokdaj vidite, saj ste takrat, ko sonce vzhaja, že v pisarni. Dopisal sem nekaj besed, pozitivno misel, ki me spominja na vas. Zelo vas cenim in spoštujem. Na skodelico sem zato dodal še logotip vašega podjetja in pa vaše ime, da boste vedeli, da je skodelica res namenjena samo vam.

In kako nam to uspe? Vse gre, če se malce poglobimo.

Uporabimo lahko enake motive in grafike za vse obdarovance, je pa dobro, da vsakemu dopišemo vsaj njegovo ime. Tako dobimo prave unikate.

In zakaj uporabimo logotip obdarovanca in ne svojega? Saj svojega še vedno lahko dodamo kot podpis - da bodo res vsi vedeli, da je skodelica prišla od nas - ampak bolj pomembno je, da skodelico označimo z logotipom obdarovanca, saj jo bo le tako zares vzel za svojo. Saj si želim, da bi vsakokrat, ko pomisli na nas, bil njegov vtis o nas pozititeven, kajne?


Kako vam do res dobrih unikatnih skodelic pomagamo v Gajcomu?

1. skodelice so resnično kakovostne

- dolgo bodo ostale lepe, četudi jih bodo obdarovanci pomivali v stroju. V notranjosti se ne bo poznal rob od čaja, ker to tudi znotraj zelo kakovostno premazane

- ne bodo se razbile in okrušile in slika bo brezhibna

- na voljo je več oblik in barvnih kombinacij skodelic, vse pa so enako kakovostne in primerne za color potisk.

2. darilna embalaža

- skodelice vam bomo zapakirali v lepe darilne škatlice. Vi lahko dodate samo še kavo ali čaj in kak priboljšek. Lahko škatlico opremite s pentljo ali jo vložite v darilno vrečko za res vrhunski učinek.

3. vrhunski potisk

- svetujemo in pomagamo vam pri pripravi grafike, ki bodo delovale na skodelicah

- izbirate lahko med grafikami, ki jih imamo že pripravljene - katalog je pester

- natisnemo lahko tudi tekst, zelo dobro delujejo pozitivne misli

- logotip podjetja vašega obdarovanca bo natisnjen v pravilnih barvah - to nam omogoča vrhunski premaz na skodelicah v kombinaciji z najboljšo barvo Sawgrass, potiskano z modernimi tiskalniki, ki nikoli ne zgrešijo.

4. pika na I

- naročite lahko celo skodelice, ki so od znotraj pobarvane v pantone odtenku, ki ga izberete (najmanjše naročilo za to dopolnitev je samo 144 skodelic, ki pa so spet lahko unikatno potiskane.

- skodelice lahko v vašem imenu dostavimo vašim obdarovancem. Če je zgodba dovolj dobra, vaša osebna prisotnost ne bo potrebna - vtis boste naredili tudi samo z darilom.

- količina ni omejena, lahko naročite samo eno skodelico - seveda tudi navzgor omejitev ni - ponujamo količinske popuste za večje količine enako potiskanih skodelic. Če bi želeli večje količine unikatov, pa nas le pobarajte za konkretno ponudbo.

- Ja, in vse skupaj gre precej hitro. Če potrebujete unikat že danes, sporočite, pa vam ga potiskamo. Za večje količine boste sicer morali malo počakati, ampak ker tiskamo sami in so skodelice na zalogi v našem skladišču v Ljubljani, bo tudi to šlo hitro. Kako hitro? Pošljite nam povpraševanje na gajcom@sitotisk.net in vam sporočimo.

Komentarji: 0

Brez komentarjev

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*

Blog kategorije