media
media


1. MOTIVI SE PRILAGAJAJO

Gorazd Rogelj, PictoDesign, je za Darilo, ki sezuje pripravil linijo grafik, ki ponazarjajo lepoto slovenskih krajev in hkrati vabijo k aktivnemu preživljanju časa v naših krajih. K nakupu majic vabimo vse, ki imate trgovino s spominki ali s športno opremo v športno-turističnih krajih. Motive lahko prilagodimo okusu vaših gostov - na vseh že pripravljenih grafikah lahko dopišemo ime vašega kraja ali znamenitosti, lahko pa povsem na novo izdelamo grafiko po vaših željah.


2. ŽE IMATE SVOJE MOTIVE?

Seveda lahko potiskamo majice tudi z motivi, ki jih že uporabljate. Vaši gostje iščejo kakovostne izdelke, ki jih bodo lahko nosili sami ali pa podarili svojim dragim. Zato res ni vseeno, kakšno majico jim ponudite. Naše majice so kakovostne (pestra izbira modelov, barv in velikosti na www.sitotisk.net/majice), tisk pa vedno obstojen - ne glede na naročeno količino.


3. NIMATE IDEJ, VENDAR IŠČETE NEKAJ NOVEGA?

Gorazd Rogelj se vam bo posvetil in pripravil motive čisto in samo za vas - kontaktirajte ga na majice@picto.design.


Vse motive lahko uporabite tudi na drugih izdelkih, recimo blazinah, skodelicah, kapah, magnetih ... Za naročila izdelkov nas pokličite na 01 54 22 300 ali nam pišite na gajcom@sitotisk.net. Z veseljem vam pripravimo ponudbo.

Sorodni artikli
Komentarji: 0

Brez komentarjev

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*

Blog kategorije